Natuurlijke Producten: Peclavus

Medi Footcare Yolanda Belois-BastingPeclavus is een Duits product van zeer goede kwaliteit en een betaalbare prijs. De naam Peclavus staat al 30 jaar garant voor professionele voetverzorgingsproducten. Derhalve zijn Peclavus producten alleen verkrijgbaar bij uw pedicure.De producten zijn op een zo natuurlijk mogelijk manier gefabriceerd. Ze bevatten dan ook geen aardolieprodukten meer , geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. En zijn ook niet op dieren getest. Het is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere voet de juiste producten.

In mijn praktijk zijn de volgende producten verkrijgbaar:

Voetdeo creme:Voetgeur wordt effectief en langdurig bestreden. Trekt snel in. Zweet en geur remmend. Anti-bacterieel. Jeuk remmend. Bevat salbei olie.                                   

Voetdeo poederWerkt desinfecterend en deodoriserend door extracten van kamille en rozemarijn. Werkt schimmelwerend tussen de tenen. 

WijnbladgelDeze gel verzorgt en verfrist voeten en benen. Bevat rode wijnblad, kastanjeknop, aloe vera en citrusoliën. Werk adstringerend(samentrekkend). Verminderd lichte zwellingen en stabiliserend op de aderen.

WijnbladcremeOm "zware benen"weg te masseren. Bevat rode wijnstokbladeren,arnika,ginseng en paardekastanje. Het sap van aloe vera bladeren en panthenol zorgen voor een zachte gladde huid. De creme verminderd lichte zwellingen en heeft een gunstige werking op de beenaderen.

KlovenstiftHelpt bij kloven en scheurtjes in de huid. Is vettend, verzorgend, stimuleerd de stofwisseling en bevordert de weerstand en elasticiteit van de huid. Bevat natuurlijk wolvet en propolis-extract.

Voetcreme vettendDe ideale verzorging bij een ruwe en droge huid. Het complex van antibacteriële werkstoffen zorgt voor een solide bescherming. Bevat kamfer en menthol. Deze creme is absolute de klassieker van de Peclavuslijn.Heeft een vettend effect op de huid zonder een vetfilm op de huid achter te laten. Trekt goed in.

Goudsbloemcreme(calendula)Een verzorgende creme. Is zacht en regenererend. en heeft bij verwondingen en ontstekingen een helende en verzachtende werking.Bevat goudsbloemextract en baardmos.Deze creme is ook een prima eerste hulp bij kleine huidbeschadigingen en druk en wrijfplekken.

Intensiv cremeDringt tot in de diepste huidlagen. Is vochtinbrengend, verzachtend en kiemwerend door de harmonische samenspel van natuurlijke tea trea en mos extract.

Nagel/huidcremeRegenereert en beschermt met antimykotische werking en heeft een ontstekingsremmendewerking.Voor brokkelige en verkleurde nagels. Bevorderd de nagelopbouw.Bevat wolvet,calendula,thijm menthol, kamfer, en arnica.

Nagelverzorgende olieBeschermd tegen uitdroging.Is verzorgend en bevorderd een gezonde nagelopbouw. Reguleert de vochtopname. Bevat bisabolol en natuurllijke vit E.

Voetbadconentraat: Voor een verfrissend voetbad. Verzorgend en bloedstroombevorderend. Desodoriserend, mild, desinfecterend, antibacterieel.Heeft terugvettende eigenschap. Zeer zuinig in gebruik. Idiaal voor transpirerende voeten.

Kruidenvoetbad: Kracht uit de natuur voor uw voeten. Met Urea,den,eucalyptus en rozemarijn.Zeer geschikt voor de ruwe en droge huid, kloven en eelt. Geeft een langdurig fris gevoel.

Antimyx tinctuur zilverBevat een multiwerkzaam complex van micro zilver, aloevera-extract,glycerine, kruidnagel, teatree en salbei olie.

NagelverstevigerEffectief bij brokkelige nagels. Verbeterd de nagelstructuur. Oneffenheden worden opgevuld. Voorkomt inscheuren van de nagel. De nagel wordt weer elastisch en gezond.

 

 

 

Prijslijst:

Voetdeocreme 75 ml                                   € 8.50

Voetdeopoeder                                            € 9.50

Wijnbladgel   50 ml                                      € 7.00 

Wijnbladcreme  75 ml                                  € 8.95

Klovenstift                                                    € 11.50

Voetcreme vettend   75 ml                           € 8.50    

Goudsbloem creme 75 ml                            € 8.95

Intensiv creme 75 ml                                    € 8.50

Nagel/huidcreme 30 ml                                € 7.50

Nagelverzorgende olie 10 ml                       € 5.95

Voetbadconentraat 150 ml                           € 8.50

Kruidenvoetbad  500 gr                                € 12.95

Antimyx tinctuur zilver 20 ml                         € 8.50

Nagel versteviger 10 ml                                € 6.95